Honey Face Facts

A fiatalos bőr elérése a méz hihetetlen erejével! A különleges formulának köszönhetően exkluzív tápanyagokban részesül bőre, hogy védve legyen a káros környezeti hatásoktól. Hosszú tesztelések során bebizonyosodott, hogy ez a hypoallergén krém a legérzékenyebb bőrnél is biztonsággal használható.

  • BioBronze™ keverék: A természetes melanin fokozók felkészítik a bőrt a tökéletes barna szín elérésére.
  • Antioxidánsok: A méz természetes erejének köszönhetően bőre újjá születik és tökéletes védelemben részesül a durva környezeti hatásokkal szemben.
  • Zabpehely: Megnyugtatja, gyógyítja az irritált bőrt és sugárzóan ragyogóvá teszi azt.
  • Eco-Trio™ barnító keverék: : Az A és  E vitaminok, valamint az Aloe kombinációja felveszi a harcot a ráncok ellen, így fiatalon tarthatja bőrét.
  • Hypoallergén: Megfelelt azon a 6 hetes szigorú ellenőrző teszten, ahol folyamatosan próbálták, hogy még a legérzékenyebb bőrtípusoknál is biztonsággal használható legyen.

Végfelhasználói (kisker) ár:

Tovább a webshopra...Weboldalunkon előzetes regisztráció nélkül böngészhetnek, és vásárolhatnak magánszemélyek, és viszonteladó partnereink is. Amennyiben rendelkezik a megfelelő adószámmal, kattintson a “Szolárium Stúdió vagy viszonteladó” feliratú gombra, minden egyéb esetben kattinson az “Egyéni vásárló” gombra!

A hibás adószámmal leadott viszonteladói megrendeléseket kollégáink felülbírálhatják!