Adatvédelmi nyilatkozat

A Swedish Beauty Webáruház üzemeltetője tiszteletben tartja és megóvja az Ön személyes adatait. Eljárásaink a vonatkozó adatvédelmi jogszabályoknak megfelelnek.

Az Ön által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, mely alól kivétel a hivatalos szervektől érkező adatbekérések teljesítése.

Megrendelésének leadásakor szükségünk van néhány személyes adatának megadására, hogy megrendelését teljesíteni tudjuk, illetve szükség esetén a kapcsolatot fel tudjuk venni Önnel. Ilyen adatok a megrendelő neve, számlázási és szállítási adatok, e-mail cím, telefonszám.

A megrendelés leadásával egy időben hozzájárul ahhoz, hogy a megadott adatokat tároljuk, és belső statisztikai célokra felhasználjuk.

A megadott e-mail címet az Ön hozzájárulása nélkül nem használjuk fel akciós hírlevelünkhöz. Amennyiben rendszeresen információkat szeretne kapni aktuális akciós ajánlatainkról és újdonságainkról, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre.

Weboldalunk regisztráció, vagyis bármilyen személyes adat megadása nélkül is böngészhető, regisztrációra nincs szükség.


Weboldalunkon előzetes regisztráció nélkül böngészhetnek, és vásárolhatnak magánszemélyek, és viszonteladó partnereink is. Amennyiben rendelkezik a megfelelő adószámmal, kattintson a “Szolárium Stúdió vagy viszonteladó” feliratú gombra, minden egyéb esetben kattinson az “Egyéni vásárló” gombra!

A hibás adószámmal leadott viszonteladói megrendeléseket kollégáink felülbírálhatják!